Monument Ihsane JarfiOnze eerste actie was het plaatsen van een gedenkplaat in de Rue des Mineurs, nabij de plaats waar Ihsan werd ontvoerd.

Dit monument werd ingehuldigd in aanwezigheid van de lokale autoriteiten op 7 oktober 2014.

Concert OPRL 261114Op 24 november 2014, in samenwerking met het Orchestre Philharmonique Royal de Liège, organiseerden we « Musique contre Barbarie » wat ons 16.000 € opbracht.

In mei 2015 lanceerden we een projectoproep van 15.000€ (2 X 7.500) bedoeld voor veldwerkers.Dit sloot de 15° september 2015 en de laureaten werden november van dat jaar voorgesteld.

Ontdek de laureaten 2015.